Ara

Killer Joe:Katil Joe Türkçe Dublaj Tek Link indir

Killer Joe:Katil Joe Türkçe Dublaj Tek Link indir

Katil Joe 2011 Türkçe Dublaj indir

Yönetmen:William Friedkin
Ülke:ABD
Tür:Komedi, Suç, Gerilim
Vizyon Tarihi:08 Eylül 2011 (İtalya)
Süre:102 dakika
Senaryo:Tracy Letts, Tracy Letts
Müzik:Tyler Bates
Görüntü Yönetmeni:Caleb Deschanel
Yapımcılar:Nicolas Chartier, Vicki Cherkas, Molly Conners

22 yaşında ve uyuşturucu satıcısı olan Chrisin annesi, ondan gizlice uyuşturucu zulasını çalar. Chrisin canını kurtarması için en kısa zamanda 6.000 Dolar bulması gerekmektedir. Babası Ansele akıl danışan Chris, annesinin hayatı üzerine bir plan yapar. Herkesin nefret ettiği üvey annesinin yüklü miktarda bir hayat poliçesi vardır; alabildikleri takdirde bu para hem hepsini zengin etmeye ve hem Chrisin borcunu ödemeye yetecektir. Tek sorun Sharlanın hayatta olmasıdır!
Hem polis olan hem de kiralık katillikle hayatını kazanan Joe Cooper, Sharlayı öldürmeyi kabul eder. Ama prensip olarak 25.000 Dolar da nakit ister. Tam plan parasızlıktan yatmak üzereyken olan biteni uzaktan seyreden Chrisin kız kardeşi Dottieyi fark eder. Başta parası karşılığında rehine aldığı kıza daha sonra git gide aşık olacağını ise hesaba katmamıştır…
Usta sinemacı William Friedkinin yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu da, orijinal oyunun da sahibi olan Tracy Lettse ait. 2012 Filmekimi programında yer alan ve dram-komedi-suç ekseninde ilerleyen filmin baş rollerini ise Matthew McConaughey, Emile Hirsch ve Juno Temple paylaşıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

sinema sinema Ping your blog, website, or RSS feed for Free