Ara

Diplomat – False Witness – Türkçe Dublaj film indir

7212


İngiliz Diplomat Lan Porter tarafından mühürlü olduğu anlaşılan bir konteynerde, yüklü miktarda eroin bulunur. Bu sebeple İngiliz Emniyet Teşkilatı terörizm ve suikast şüphesinin içine sürüklenir.
Kumandan Julie Hales, sorgulamalar sırasında, Porter’ın, ünlü uyuşturucu taciri Krousov ile yakınlığını keşfeder ve bu fırsatı Porter’a işbirliği teklif ederek değerlendirmek ister. Buna göre Porter dokunulmazlığı karşısında, Krousov aleyhine şahitlik yapacaktır. Ve eski karısı ile birlikte tanık koruma programına alınacaktır. Fakat bu program Porter’ın hayatını tehlikeye atınca, tam bir şüpheci olan Hales, olayı tek başına araştırmaya karar verir. Porter ve MI6′nın liderinde gördüğü tuhaf davranışların ona gore tek bir açıklaması vardır. Porter, Tacikistan’a basit diplomatik temaslar için giden sıradan bir elçi değildir, MI6′dan bir yetkili onu, Krousov’un terörist bağlantılarını ifşa etmesi için gizli göreve göndermiştir. Hales bir de Sovyetler Birliği’ne ait nükleer bir bombanın kayıp olduğunu fark edince, Porter’ın bağlılığı üzerindeki sır perdesini aralamak ve nükleer bir felakete mani olmak için amansız bir yarış başlar. Hızla ve öfkeyle ilerleyen bu büyük yarışta, hiç kimse ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir.
Yapım: 2009 – Avustralya
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Suç,
Süre: 94 dakika
Yönetmen: Peter Andrikidis,
Oyuncular: Claire Forlani, Dougray Scott, Richard Roxburgh, Jeremy Lindsay Taylor, Costa Ronin, Jonny Pasvolsky, Alex Menglet, Tony Martin, Shane Briant, Rachael Blake, Don Hany,
Senaryo: Ronan Glennane, Nell Greenwood, Peter Gawler, Greg Haddrick,
Senaryo (Kitap): Greg Haddrick,
Yapımcı: Peter Andrikidis,
Diplomat – False Witness 2009 TRDUB BRRip XviD.2part.org
Download Turbobit Tek Link İndir
Download RapidShare Tek Link İndir

0 yorum:

Yorum Gönder

sinema sinema Ping your blog, website, or RSS feed for Free